Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 25 Mayıs 2015 tarihinde iadei ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil de yer aldı.
Ziyarette Rektör Karakaya’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Bahçeci, el birliği ile güzel hizmetlere imza atacaklarını düşündüğünü ifade etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Başkan Bahçeci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ahi Evran Üniversitesi’ni birlik ve beraberlik içerisinde en iyi seviyeye getireceklerini belirtti. Şehirlerin gelişiminde üniversitelerin öneminden bahseden Rektör Karakaya, yerel yönetimlerle ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.