Saygıdeğer Kırşehirliler, Üniversitemizin kıymetli akademik ve idari personeli;
Rektörlük görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Kırşehir’de filizlenen ve eşsiz bir kültür hazinesinden beslenen Ahi Evran Üniversitesi’nin mensubu olarak hizmet bayrağını devralmanın gururunu yaşıyor, sorumluluğunu omuzlarımda hissediyorum.
Bugünden itibaren Üniversitemizde değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza süratle başlıyoruz. Bu değişim ve dönüşümün ancak el birliğiyle gerçekleştirileceğine inanıyorum.
Üniversitemizin tüm öğretim elemanlarıyla birlikte, bilimin, hoşgörünün, sevginin ve kardeşliğin bayraktarlığını yapmayı sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın.
Üniversitemize hizmet yolunda buluşmak, yarınlarda daha güzeli paylaşmak dileğiyle tüm kamuoyuna, akademik ve idari personelimize teşekkür eder, saygılar sunarım.