Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) himayesinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde “2. Ar-Ge Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Günleri” etkinliği 8-9 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Etkinlikte “Mühendislik ve Temel Bilimler”, “Biyoteknoloji ve Sağlık Bilimleri”, “Tarım Gıda ve Çevre Bilimleri” olmak üzere üç farklı kategoride katılımcılara (Akademisyenler, Tüm kamu kurum ve kuruluşları, Tüzel Gruplar, Şirketler, Ar-Ge Ofisleri) toplam 132.000 TL ödül verilecektir.

Programa ülkemizin önemli kurum kuruluşları ve firmaları katılım sağlayacaktır. Ayrıca etkinlik kapsamında melek yatırımcılar ile görüşmeler ve sunumlar gerçekleştirilecektir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm personelimiz ve öğrencilerimizin projeleri ile katılımlarını bekliyoruz.

Detaylı bilgiye projepazari.gop.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.