Üniversitemiz tarafından 18.07.2022 tarihli Resmi Gazete’de ilan edilen 38 adet sözleşmeli personel ilanımıza yapılan başvurular incelenmiş, ön başvurulara ilişkin itirazlar değerlendirilerek elde edilen nihai değerlendirme sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Sözleşmeli Personel pozisyonlarına ASIL olarak yerleşmeye hak kazanan adayların 26.08.2022 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR) ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

Asıl olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan süresi içinde başvurmayan veya yerleşme hakkından vazgeçtiğini yazılı olarak bildiren adayların yerine yedek listeden sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayların belge kontrolünün ve haklarında yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının olumlu olması halinde kendileriyle sözleşme yapılabilmesi amacıyla bildirimde bulunulacaktır.

Not: Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Evrak Teslim Tarihleri

16.08.2022-26.08.2022 tarihleri arası.


İSTENİLEN BELGELER:

-Adayın başvurduğu pozisyona ilişkin görevini yapmasına engel herhangi bir hastalığının bulunup bulunmadığının açıkça belirtilmesi gerekmektedir. “Örneğin; Destek Personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.”

-Başvuru Formunda adayın askerlik durumu Muaf olarak belirtilmişse, Sağlık Kurulu Raporunda adayın Muafiyete ilişkin durumunun görevini devamlı yapmasına engel olup olmadığı açıkça belirtilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve haklarında ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

İlanen duyurulur.

ÖNEMLİ NOT:

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 nci maddesinin (b) fıkrasında; "Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez." hükmü bulunmaktadır. 

1-Diyetisyen
2-Mühendis (Gıda)
3-Büro Personeli (Kütüphaneci)
4-Büro Personeli (İnşaat Mühendisi)
5-Büro Personeli (Çağrı Hizm.)
6-Büro Personeli (Sıhhi Tesisat)
7-KGG(Lisans)
8-KGG(Önlisans)
9-KGG(Ortaöğretim)
10-Destek Personeli (Erkek)
11-Destek Personeli (Kadın)

Atamaya Dair Başvuru Formu

Özgeçmiş