Üniversitemize ait Davulağıl tesisleri 15 Mayıs 2022 tarihinden itibaren pazartesi günleri hariç 10:00 ile 20:00 saatleri arasında piknik amaçlı olarak akademik ve idari personelimizin hizmetine açılmıştır. Davulağıl tesisimizi aileleri veya öğrencileriyle piknik ve gezi amaçlı kullanmak isteyen akademik ve idari personelimizin, karışıklıklara ve hizmet aksaklıklarına yer vermemek için, en az üç gün öncesinden İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına ait aşağıda verilmiş olan iletişim numaralarımı arayarak izin almaları ve "KYS-FR-590 KAEÜ Davulağıl Tesisi Ziyaretçi Taahhütnamesi"ni doldurup tesise gitmeden teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca piknik yapmak, ateş yakmak için görevlilerimizin gösterdiği alanları kullanmaları ve çevreyi temiz bırakmaları gerekmektedir.

İletişim:

Erha Aksüngü: 0 386 280 41 08