2020-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. Dönem Yerleştirme Sonucuna Göre Üniversitemize Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler

Adayların başvurularını şahsen, APS veya özel kargo yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi:  Başvuru ve evrak teslimi için son tarih 17 Nisan 2020 Cuma günü saat:17:00’dir. Adayların evraklarını belirtilen süre içerisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı’na ulaştırmaları gerekmektedir. Süresi içerisinde ulaşmamış olan evrakın posta veya kargodaki gecikmelerinden Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır.

Başvuru Adresi:  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı

Önemli Not:  Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışıp da, Tıpta Uzmanlık Sınavını kazananların 01.07.2020 tarihine kadar ayrılışlarının yapılmayacağı Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 31.03.2020 tarih ve E.2171 sayılı yazısı ile bildirilmiştir. Bu personelin atamaya hak kazandığı kadrosu Üniversitemizce saklı tutulacaktır. Süreç geçtikten sonra bu kapsamdaki personelin diğer şartları da taşıması kaydıyla atamaları yapılacak olup personel mağdur edilmeyecektir. Herhangi bir yerde çalışmayanların atamaları bekletilmeksizin yapılacaktır.

* Başvuru dilekçesinde yerleştirildiği anabilim dalı ve iletişim bilgileri (telefon, cep telefonu , e-posta adresi) belirtilecektir.