Üniversitemize Sürekli İşçi Alımı Sürecinde Kırşehir 2. Noteri Tarafından Kura Sonucu belirlenen Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi ve Eski Hükümlü (Bulaşıkçı) kadroları için yapılacak Sözlü Sınav Asıl ve Yedek Listelerine;

Güvenlik personeli asıl listeye ulaşmak için tıklayınız.
Güvenlik personeli yedek listeye ulaşmak için tıklayınız.
Temizlik personeli asıl listeye ulaşmak için tıklayınız.
Temizlik personeli yedek listeye ulaşmak için tıklayınız.
Eski hükümlü (bulaşıkçı) asıl listeye ulaşmak için tıklayınız.
Eski hükümlü (bulaşıkçı) yedek listeye ulaşmak için tıklayınız.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLE İLGİLİ OLARAK ADAYLARDAN (ASİL VE YEDEK) İSTENİLECEK BELGELER

1.) Nüfus Cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

2.) Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi (E-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

3.) Kırşehir İl sınırları içerisinde ikamet ettiğini belgeleyen Yerleşim Yeri Belgesi (E-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

4.) Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

5.)  Erkek adaylar için son bir ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (E-devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

6.) Güvenlik Görevlisi ilanına başvuracak adayların geçerli özel güvenlik sertifikası ve özel güvenlik kimlik kartlarının veya geçici güvenlik kimlik kartlarının aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

7.) Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar kadrolarına başvuracak adaylardan durumlarına göre:

- Terörle mücadelede yaralandığını gösteren sağlık raporu ve komutanlık yazısının aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

- Eski hükümlü belgesinin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi.

8.) Sağlık raporu (aile hekimliğinden alınabilir.)

Not: Belge teslimi ve değerlendirme işlemleri için yukarda belirtilen evraklar 17-19 Mart 2020 tarihleri arasında mesai saatleri (08:00-17:00) içerisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası (1. Kat) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı toplantı salonunda görevli personele şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.