Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından Halkla İlişkiler Uygulama ve Örnek Olaylar Dersi kapsamında ‘Butik Empati’ başlığı altında kıyafet toplama kampanyası düzenlenmektedir. Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bir gardrop oluşturulacaktır. Kampanya ile hem geri dönüşüm sağlamak hem de ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek için akademik ve idari personelimizin kampanyaya destek vermeleri rica olunur.

Not: ‘Butik Empati’ye teslim edilecek kıyafetlerde mezuniyet baloları için kız öğrenciler için abiye kıyafet, erkek öğrenciler için takım elbise, aksesuar, çanta ve ayakkabıya öncelik verilecektir. Günlük kıyafetler de kampanya kapsamında kabul edilecektir. Kıyafetlerin yıkanmış, ütülenmiş ve yıpranmamış olması gerekmektedir.

Not: Kıyafetler Öğr. Gör. Esra Yılmaz’ın koordinatörlüğünde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda toplanacaktır.

Ä°letiÅŸim: 0386 280 47 46