Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından Halkla İlişkiler Uygulama ve Örnek Olaylar Dersi kapsamında Atık İlaç Toplama Kampanyası düzenlenmektedir. Üniversitemiz sağlık ocağında oluşturulacak ecza dolabında yer alması planlanan kampanya ile geri dönüşüm sağlamak, çevre kirliliğini önlemek ve ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek için akademik ve idari personelimizin kampanyaya destek vermeleri rica olunur.

Not: Kampanya kapsamında tarihi geçmemiş ve ambalajı bozulmamış draje ilaçlar kabul edilmektedir. Sıvı ilaçların hiçbiri geri dönüşüm materyali olarak kullanılamamaktadır.

Not: Atık ilaçlar Öğr. Gör. Esra Yılmaz’ın koordinatörlüğünde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda toplanacaktır.

İletişim: 0386 280 47 46