Üniversitemizdeki Kamu İşçilerine Kamu İşçileri Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından Hizmet İçi Eğitimler Kapsamında üniversitemizde çalışan kamu işçilerine “Kamu İşçileri Eğitimi” düzenlendi. 14-15 Mayıs 2018 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük tarafından verildi.

Kamu İşçileri Eğitiminde Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük kamu işçilerine Kurum Kültürü ve Kurumsal İletişim konusunda bilgilendirmede bulundu. Kurumda çalışan kamu işçilerinden beklentilerini dile getiren Küçük, onlara özverili çalışmanın öneminden ve görevin kendilerine yüklediği sorumluluklarının farkına varmaları konusundan bahsetti. Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük konuşmasına şöyle devam etti: “Üniversitemizde çalışan tüm personelimiz kurumumuzu temsil eder ve bütünün parçalarıdır. Bu anlamda amirlerinizle uyumlu bir şekilde çalışmanız önemli bir konu.”

Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük’ün verdiği eğitimin ardından Üniversitemiz Hukuk Müşaviri Av. Sedat Bulut ve Av. Nezaket Vural tarafından kamu işçilerine 4857 Sayılı İş Kanunu ile 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanun hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Eğitim katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.