Üniversitemizde Hiperkitap ve Vidobu Veri Tabanı Eğitim Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 2018 yılı için abone olunan Hiperkitap ve Vidobu Veri Tabanları Eğitim Semineri düzenlendi. 20 Mart 2018 tarihinde Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu, Kaman Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Mucur Meslek Yüksekokulunda başlayan eğitim seminerlerinin sonuncusu 22 Mart 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda tüm akademik birimleri kapsayacak şekilde gerçekleşti.  

Akademik personel ve öğrencilerin katıldığı seminerde Firma Temsilcisi Fatih Paça, Hiperkitap Veri Tabanı ve Vidobu Video Eğitim Platformu hakkında bilgiler aktardı. Hiperkitap Veri Tabanı içerisinde yer alan konu başlıklarını tek tek anlatan Paça, veri tabanında bulunan e-kitapların nasıl okunacağı, indirileceği, cep telefonu ve tabletlerde nasıl kullanılacağı konularında da detaylı bir şekilde yer verdi.

Vidobu Video Eğitim Platformu hakkında da açıklamalarda bulunan Firma Temsilcisi Fatih Paça, Vidobu Veri Tabanı içerisinde yer alan 10 binin üzerindeki eğitim videosunun da herkesin ilgisini çekecek konular barındırdığını söyledi.

Hiperkitap ve Vidobu Veri Tabanları Eğitim Semineri katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.