Üniversitemiz Öğrencileri FESPA Eurasia Fuarına katıldı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Radyo Televizyon Programcılığı öğrencileri 8 Aralık 2017 tarihinde FESPA Eurasia Fuarına gezi düzenledi. 07-10 Aralık 2017 tarihlerinde CNR Expo İstanbul'da düzenlenen serigrafi ve geniş format dijital baskı, tekstil baskısı, konfeksiyon süsleme ve endüstriyel reklam ürünleri fuarını ziyaret eden öğrenciler, derste öğrendiklerini uygulamalı görme fırsatı yakaladı. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Esin Ece Özdemir ve Öğr. Gör. Esra Yılmaz koordinatörlüğünde düzenlenen gezide öğrenciler, bütün teknolojilerle uygulamadaki yenilikleri görme deneyimi yaşadı. Hazırlanan materyalleri inceleyip, mesleki bilgiler edinen öğrenciler, fuar stantlarında pratik yapma imkanı buldular. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Esin Ece Özdemir, sundukları imkanlar için üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.