Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ve Öğrencisi Mardin’de Uluslararası Kongreye Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ve öğrencisi Cennet Nur Ödemiş, İKSAD tarafından Mardin'de gerçekleştirilen Uluslararası Kültür ve Medeniyet Kongresine katıldı.  07-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilen kongrede Doç. Dr. Azize Serap Tunçer oturum başkanı olarak görev yaptı. Uluslararası Kültür ve Medeniyet Kongresinde Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi Cennet Nur Ödemiş tarafından Doç. Dr. Azize Serap Tunçer’in bitirme tezine ortak olduğu, “Siyaset Mekânı Kenti Edebiyat Perspektifinden Değerlendirmek (Türk Edebiyatında Kent)” başlıklı bildiri sunuldu.