Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Sağlıkta Kariyer Günleri Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 12 Mayıs 2017 tarihinde “Sağlıkta Kariyer Günleri” programı düzenlendi. Düzenlenen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emine Tanış, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.  

Sağlıkta Kariyer Günleri Programına, Meddata Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ, Kayseri Dünyam Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Akşehirli, Destek Hizmetleri Müdürü Funda Timoçin, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Feyza Yöndem, Satın Alma ve Kalite Direktörü Ayfer Erdoğan, İncek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Medikal Muhasebe Sorumlusu Tuğba Karadoğan, Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi Müdürü Lütfü Yıldırım misafir olarak katıldılar.

Programda bir açılış konuşması yapan Yrd.Doç.Dr. Emine Tanış, devlet eliyle kalkınma ve kamu sektörünün giderek küçüldüğünü, özel sektörün gençlerimiz için önem kazanmaya başladığını anlattı. Özel sektörün konuşulduğu program, öğrencilerin katılımcılara sektör hakkında sorduğu soruların cevaplanmasının ardından son buldu.