Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ‘Kırşehir ve Mülteciler’ Konulu Panel Düzenledi

Üniversitemiz Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kırşehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Deneği Kırşehir Temsilciği ile ortaklaşa ‘Kırşehir ve Mülteciler’ konulu panel düzenledi. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kazakistan Amfisinde 25 Mayıs 2017 tarihinde çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen panelin başkanlığını Üniversitemiz Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Güreşçi yaptı. Panelde, Kırşehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Osman Demir ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği Kırşehir Temsilcisi Soner Şekertürk birer sunum gerçekleştirdiler. Panel sonunda panelistler Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel’i makamında ziyaret ettiler.