rateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz Çanakkale’de Düzenlenen 9. Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısına Katıldı

Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğiyle 9-11 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale’de IX. Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısı düzenlendi. Toplantı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İ. İlhan Hatipoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. IX. Yükseköğretim Kurumları Strateji Geliştirme Daire Başkanları Toplantısına, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü, Muhasebat Genel Müdürlüğü, Kalkınma Bakanlığı yönetici ve uzmanları ile Yükseköğretim Kurumlarından strateji geliştirme daire başkanları olmak üzere toplantıya 147 kişi katıldı.

Moderatörlüğünü Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı İsa Atçeken’in yaptığı oturuma, Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz panelist olarak katıldı. Ali Yılmaz, “Kamuda Stratejik Yönetim: Plan, Program, Bütçe, İç Kontrol ve Risk Yönetimi İlişkisi” konulu bir sunum yaptı. 

Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı İsa Atçeken’in kapanış konuşması ve katılımcı Strateji Geliştirme Daire Başkanları adına İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Fatma Köksal’ın kapanış konuşmasıyla toplantı sona erdi.