Öğretim Üyelerimiz  Göç Olgusu ve Türkiye Paneline Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Güreşci, Yrd.Doç. Dr. Arif Bağbaşlıoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu Kırşehir Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Göç Olgusu ve Türkiye Paneline katıldı. 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen ve Kırşehir Valisi Necati Şentürk’ün de katıldığı panelin açılış konuşması İl Göç İdaresi Müdür Vekili Osman Demir tarafından yapıldı. Panelde, Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Güreşci “Göç Olgusu ve Türkiye”, Yrd. Doç. Dr. Arif Bağbaşlıoğlu “Türkiye'deki Suriyelilerin Yasal Statüsü ve Türkiye'nin Uyguladığı Politikalar” ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu ise “Göçmenlerin Toplumsal Yaşama Uyum Süreci” adlı sözlü bildirilerini sundular. Panel Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün panelistlere teşekkür belgelerini vermesinin ardından sona erdi.