Dış Ticaret Bölümü ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Ortaklaşa Çalışıyor

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ortaklaşa çalışıyor. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine veri tabanı ve sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri konusunda eğitim vermeye başladı.

Araştırma Yöntem ve Teknikleri dersi kapsamında başlayan eğitim çalışmaları ile öğrencilerin kütüphane ve kütüphane kullanım olanaklarının artırılması, akademik çalışma yapma yeterliliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan Okan Koç tarafından verilen eğitimlerin ilki, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Çelik ve Öğr. Gör. Evrim Ağaçdelen’in de katılımları ile gerçekleşti.