Üniversitemiz Güvenlik Personeline Bilgilendirme Semineri Verildi

Üniversitemizde görev yapan özel güvenlik görevlileri için görevleri ile ilgili bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amacı ile bir seminer düzenlendi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü eğitici personel tarafından verilen seminere 76 özel güvenlik görevlisi personelimiz katıldı. 24 Ekim 2015 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde güvenlik personelimize canlı bomba ve bombalama eylemleri, şüpheli ve sahipsiz çanta, paket ve poşetlerin kontrolü, davranış ve giyim kuşamları ile şüphe arz eden şahıslar, plakası bulunmayan araçların görev alanı içerisinde izlenmesi, öğrenci faaliyetleri, toplumsal olaylar gibi hususlarda bilgi verildi.