Öğretim Üyelerimiz Kamu Yönetimi Forumu KAYFOR 13’e Katıldı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. A. Serap Tunçer, Doç. Dr. Kürşat Zorlu ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu, Kamu Yönetimi Forumu KAYFOR 13’e katıldı. 15-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi tarafından Konya’da düzenlenen forumda öğretim üyelerimizden Doç. Dr. A. Serap Tunçer “Kamu Yönetimi Öğretisindeki Kavramsal Değişim Sürecinde Yerel Yönetim ve Kentbilim Unsurlarının Rolü”, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu “Türkiye’de Yerel Yönetimler Ombudsmanlığı Gerekli Midir? Teorik Bir Tartışma”, Doç. Dr. Kürşat Zorlu ise “Türkiye’de Yerelleşme Sürecinin Bir Ölçütü Olarak Siyasal Partilerin Yerel Özerklik Kavramına Bakışı” konulu bildiri sundu.