Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elemanları “15. Ulusal Hemşirelik Kongresi’ne Katıldı

Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayla Ünsal ve Arş. Gör. Yasemin Şadiye Ceyhan, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 10-12 Eylül 2015 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen “15. Ulusal Hemşirelik Kongresi”ne katıldı.
Doç. Dr. Ayla Ünsal, “Erkek Hemşirelerin Toplumsal Cinsiyet Algısına Yansımaları” konusu hakkında panelistlik yaptı. Ayrıca Doç. Dr. Ayla Ünsal “Hemşirelerin motivasyon düzeyleri ile ruhsal durumlarının belirlenmesi” isimli çalışmayı tek olarak “Kırşehir İli Diyabet Riski ve Etkileyen Bazı Değişkenlerin İncelenmesi” isimli çalışmayı ise Arş. Gör. Yasemin Şadiye Ceyhan ile birlikte sundu.