Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden 40 kişilik bir grup 30 Nisan 2015 tarihinde Aktif Fikir Topluluğu önderliğinde düzenlenen Ankara gezisine katıldı. Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Serap Tuncer ve asistan Albeniz Ezme`nin koordinasyonunda gerçekleştirilen gezi çerçevesinde öğrencilerimize Kamu Yönetimi alanının en önemli kuruluşlarından olan Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE)’nin programları tanıtıldı. Tanıtım, TODAİE Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aslı Akay ile TODAİE asistanlarından Erdem Güven ve Semih Altıntaş eşliğinde gerçekleşti. Öğrenciler, Kamu Yönetimi alanına ilişkin ilgi, motivasyon ve duyarlıklarının artırılması amacıyla düzenlenen gezi kapsamında ilerideki çalışmaları için görüşmeler gerçekleştirdiler.
Aynı gün Anıtkabir’i ziyaret eden öğrencilerimiz Ankara Kalesi ile Hamamönü’nde de incelemeler yaptılar.