Ahi Evran Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunda “Kariyer Günleri” programı düzenlendi. 26 Mart 2015 tarihinde düzenlenen programa konuşmacı olarak Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan davet edildi.
Yusuf Turhan, kariyer basamaklarını nasıl çıktığını, bu yolda hangi süreçleri takip ettiğini öğrencilerimizle paylaştı. Turhan, öğrencilere “Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgâr yardım edemez” sözünü hatırlatarak kendilerine güvenmelerini ve hedeflerini şimdiden belirleyip o doğrultuda hareket etmeleri hususunda tavsiyelerde bulundu.
Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunda düzenlenen “Kariyer Günleri” öğretim elemanları ve öğrencileri düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getirerek böyle etkinliklerin daha sık yapılmasını talep ettiler.