Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimiz yöneticileriyle görüşmelerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Rektör Karakaya’yı 22 Nisan 2021 tarihinde makamında ziyaret etti.
 

Pandemi sürecinin ve üniversitemizin projelerinin konuşulduğu görüşmede Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya,  yapılan çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında Vali Akın’ı bilgilendirdi. Rektör Karakaya, pandemi nedeniyle yılın bir bölümünü öğrencilerden uzak geçirdiklerini, bu süreçte eğitim çalışmalarını üniversite imkânlarıyla geliştirilen Ahi Yeterliğe Dayalı Eğitim Projesi (AYDEP) aracılığıyla uzaktan öğretim yoluyla yürüttüklerini anlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Akın, Ahi Evran Üniversitesinin fiziki yapılanmasının hızla tamamlandığını vurgulayarak üniversitenin gelişimi için her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Vali İbrahim Akın’a teşekkür etti.