YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Çavuşoğlu Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Rektör Karakaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Çavuşoğlu’na üniversitemizin gelişim süreci ile ilgili bilgi vererek Üniversitemiz Bağbaşı Yerleşkesinde devam eden inşaatları gezdirdi.

Son bir yıl içerisinde Ahi Evran Üniversitesi’nde çok önemli gelişmeler olduğunu anlatan Rektör Karakaya, üniversiteye 30 yıl yetecek fiziki alanları tamamlamak üzere olduklarını söyledi. Ahi Evran Üniversitesi’nin bölgenin en güçlü üniversitelerinden biri olacağını anlatan Rektör Karakaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Çavuşoğlu ile üniversitenin geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Abdullah Çavuşoğlu, Ahi Evran Üniversitesi’ndeki hızlı gelişim ve değişimin kendisini memnun ettiğini belirterek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve yönetimine teşekkür etti.